Logo Pic
venember83 2024. április 15.

Célegyenesben Felipe Anderson szerződtetése

chiesa_federico_tapsol.JPGRomeo Agresti legfrissebb beszámolója szerint a Juventus a tárgyalások végső fázisánál tart Felipe Anderson szerződtetése ügyében, a Lazio játékosa nyáron ingyen csatlakozhat a Juventushoz. Az újságíró szerint a védelembe első számú opció Riccardo Calafiori, a Bologna ígéretes fiatalja. Federico Chiesa 2025-ben lejáró szerződése ügyében a klub felvette a kapcsolatot a játékos képviselőivel, a cél pedig egy áthidaló megoldás keresése. A Juventus keretéből pedig idén nyáron valóban távozik Alex Sandro, akitől egyes szurkolók már tavaly búcsúztak volna, de a futballista szerződésének az időtartama automatikusan meghosszabbodott, mivel volt egy pályára lépések számára vonatkozó kitétel a futballista szerződésében, és a játékos tavaly is elengedhetetlen alapembere volt a csapatnak.

A DAZN és egyéb olasz források beszámolója szerint Federico Chiesa és Massimiliano Allegri között ismét parázs volt a hangulat, miután a városi derbin a mester lecserélte a támadót, aki azt sérelmezte, hogy mindig ő hagyja el elsőként a pályát, amikor csere mellett dönt a mester, és ezért nem is fogott kezet a mesterrel a pálya elhagyásakor, majd a padon sem tartotta magában csalódottságát.

A Tuttosport viszont örömteli hírekkel szolgált, a lap szerint minden készen áll Kenan Yıldız és a Juventus szerződésének a meghosszabbításához, ami így 2029 nyaráig kötné a klubhoz a tehetséges török fiatalt.

Nicolò Schira értesülései szerint a Juventus számára Luis Alberto is opciót jelenthet, miután a futballista fel kívánja bontani szerződését a Lazióval, és illene Thiago Motta 4-3-3-as rendszerébe, de egyelőre csak opcióként merült fel a játékos, korántsem biztos érkezőként.

Ugyancsak Nicolò Schira számolt be arról, hogy Adrien Rabiot és Massimiliano Allegri között kiváló a kapcsolat továbbra is, ám a mester feltehetően távozik nyáron, és bár a francia középpályás Thiago Mottával is jó kapcsolatot ápol, a fiatal edző érkezésével a francia középpályás már nem számítana elengedhetetlen alapembernek. Ezért nagy valószínűséggel a futballista nyáron el fogja hagyni a Juventust.

Gianluca Di Marzio osztott meg Thiago Mottával kapcsolatban legutóbb némi fejleményt, az újságíró szerint a Juventus a Bologna edzőjét választotta, és szezon végén az eredményektől függetlenül a klub megpróbál majd megegyezésre jutni Massimiliano Allegrivel. A napokban viszont a Bologna és Thiago Motta között történt kommunikációban az edző várakozó álláspontról tájékoztatta a klubját, és ennek oka a Bologna esetleges BL-szereplése lehet, ami áthúzhatja a Juventus terveit.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
A Lazio elleni mérkőzés
Apuleius • 7 nap
Szexpedíció a KISZ-táborban, fogócska a szántóföldön, avagy a régmúlt koncertszervezési praktikái
beatkorSzaki • 13 nap
Szele Tamás: Néhány keresetlen szó Bayer Zsoltról
Szele Tamás • 7 nap
Agresti szerint a kupadöntő után várhatók konkrétumok Motta kapcsán
venember83 • 4 nap
A Milan elleni mérkőzés
venember83 • 2 nap
Cikkek a címlapról
Carla, a meztelen bosszúálló
Carla Harris Los Angeles-i színésznő és gazdag férje, Mark az ötödik házassági évfordulóját ünnepli egy elegáns étteremben. A vacsora után Carláék a parkolóba mennek, ahol egy tagbaszakadt erőszaktevő épp a legújabb áldozatát ütlegeli. Mark közbeavatkozik, mire a férfi agyonlövi, és elszalad. Az…
KÉPEK A RÉGI ALBUMOKBÓL: UNIÓS FŐPRÓBA
Magyarország 20 évvel ezelőtti Európai Uniós csatlakozását köszöntő események egyike légi díszelgés volt a Parlament előtti Duna szakasz felett 2004. május 1-én, a honvédség, a rendőrség, a Goldtimer Alapítvány és az akkor még létező nemzeti légitársaság, a Malév részvételével. A bemutatót egy…
>