Egy év Új-Zélandon

Egy év Új-Zélandon

Mik történtek a második negyedévben velünk

2023. 10. 09. - 2023. 12. 21.

2024. február 05. - sscchhtt

A rengeteg iskolai és városi program mellett, azért mi sem tétlenkedtünk. Ahogy már korábban írtuk, voltunk néhány nagyobb kiránduláson, a termálfürdőben, a krómbányában, de ezen kívül sok-sok kisebb kalandban is volt részünk.

Tavasz közepérre már annyira felmelegedett az idő, hogy el tudunk menni strandolni a gyönyörű Kaiteriteri beachre.

Egy kirándulós, strandolós napot tratunk a város melletti Rabbit Island-en. Nagyon hangulatos, békés kis sziget.

Néhány iskolai napot kettesben is kihasználtunk. A srácokat "leadtuk"  az iskolában és a környék felfedezésére indultunk. Imádjuk, hogy a várostól séta távolságra remek kiránduló és túrázó helyeket találni. Gyönyörű kilátással a városra és az öbölre.

December elején a nelsoni magyar közösséggel  megünnepeltük a Mikulás napot és a közelgő karácsonyt. Remek közösségé nőtték ki magukat az itt élő családok. Mindenki nagyon kedves, nyitott és boldog volt. Hát így néz ki amikor valaki úgy dönt végleg itt telepszik le?!

Karácsonyt előtt, még egy bicajozásra is eljutottunk a fiúkkal.
20231209_100946.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://egyevujzelandon.blog.hu/api/trackback/id/tr2318303827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása